Νεότητα Θήρας

Ιστολόγιο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού & Νήσων

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΤΗΤΟΣ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ & ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου η Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού & Νήσων διοργάνωσε στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας στα Φηρά Θήρας εορταστική εκδήλωση προς τιμή των προστατών της Παιδείας και των Ελληνικών Γραμμάτων, των Αγίων Τριών Ιεραρχών.
Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο νομικός, θεολόγος καθηγητής και συγγραφέας κος Αθανάσιος Παπαθανασίου με θέμα : «Βίος νεοφιλελεύθερος, βιος ανεόρταστος». Στην εισήγηση που έκανε τόνισε την σπουδαιότητα και διαχρονικότητα της εορτής των Τριών Ιεραρχών στην εποχή μας.
Την ομιλία παρακολούθησαν πολλοί εκπαιδευτικοί και μαθητές. Παρών στην εκδήλωση ήταν και η Έπαρχος Θήρας κα. Θεώνη Λειβαδάρου.
Ακολούθησε βράβευση της δασκάλας Μαρίας Αργυρού από τον Σεβ. Μητροπολίτη Θήρας κ. Επιφάνιο για την όλη παιδαγωγική της δράση και βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στην εργασία επί των Τριών Ιεραρχών, που έθεσε το γραφείο νεότητας σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Ιεράς Μητροπόλεως.
Βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι μαθητές:
Από τα Γυμνάσια το 1ο & 2ο βραβείο το μοιράστηκαν με ισοβαθμία οι ΜΗΛΙΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ από την Ίο και ΛΙΓΝΟΥ ΜΥΡΤΩ από τα Φηρά  ενώ το 3ο και πάλι λόγω ισοβαθμίας οι  ΜΑΙΝΑ ΣΟΦΙΑ από την Μεσσαριά και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ από την Δονούσα.
Τιμητικά διακρίθηκαν από τον Σεβασμιωτατο λόγο πολύ μικρής διαφοράς οι ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ και ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΑΓΓΕΛΙΑΝΝΑ.
Από τα Λύκεια το 1ο βραβείο έλαβε η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΟΥΤΟΥ  από την Ίο, το 2ο ο ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ από τα Φηρά ενώ το 3ο η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ από την Αμοργό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου