Νεότητα Θήρας

Ιστολόγιο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού & Νήσων

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΤΗΤΟΣ Ι.Μ. ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ & ΝΗΣΩΝ

Την  Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού & Νήσων στα Φηρά στην Σαντορίνη πραγματοποιήθηκε η ετήσια ημερίδα νεότητας για την έναρξη του φετινού κατηχητικού έργου.  Τελέστηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρόνιας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού & Νήσων κ.κ.Επιφάνιο ο όποιος ευχήθηκε στα στελέχη νεότητας και τόνισε την θέση και σημασία που έχει η Παλαιά Διαθήκη στην κατήχηση.
Στην συνέχεια έγινε απολογισμός του έργου του γραφείου νεότητας για την περασμένη χρονιά και των θερινών κατασκηνωτικών δράσεων του και ενημερώθηκαν τα στελέχη για τα πεπραγμένα του 4ο Πανελλήνιου Συνέδριου Ιερέων Νεότητος και Κατηχητών Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος  το οποίο διοργάνωσε η Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της νεότητος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ι.Μ. Βεροιας & Ναούσης.
Τέλος ο υπεύθυνος του γραφείου νεότητας Αρχ. Χριστοφόρος Καραμολέγκος παρουσίασε τον προγραμματισμό για την νέα κατηχητική χρονιά με μήνυμα «Ἑλα και εσύ… το μέλλον μας ανήκει!!!». Η θεματολογία της φετινης κατηχητικης υλης ης Παλαιάς Διαθήκης, το επιμορφωτικό πρόγραμμα για τους κατηχητές και τις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την χρονιά αυτή.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου