Νεότητα Θήρας

Ιστολόγιο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού & Νήσων

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Έναρξη λειτουργίας του νέου Παιδικού Σταθμού με την επωνυμία «Η Γλυκογαλούσα»που βρίσκεται στην Ενορία του Καρτεράδου.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αρχίζει στην Ιερά Μητρόπολή μας η λειτουργία του νέου Παιδικού Σταθμού με την επωνυμία «Η Γλυκογαλούσα» που βρίσκεται στην Ενορία του Καρτεράδου. Ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργεί σε νεότευκτο κτίριο που κατασκευάσθηκε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εν λόγω Ενορίας και βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την εκκλησία της Παναγίας της Γλυκογαλούσας. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί 25 νήπια ηλικίας 2,5 μέχρι 5 ετών από όλη την Σαντορίνη και θα λειτουργεί με πέντε προγράμματα δράσης, με δυνατότητα επιλογής από τους γονείς του πιο κατάλληλου για το παιδί τους. Οι γονείς, δεδομένου ότι η Εκκλησία δεν μπορεί να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το κόστος λειτουργίας του Σταθμού, θα συμμετέχουν οικονομικά, ώστε να καλύπτονται βασικά λειτουργικά έξοδα (νηπιαγωγοί, καθαρίστρια, κ.λ.π).
Το Δ.Σ του νέου Παιδικού Σταθμού, του οποίου προεδρεύει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Καρτεράδου θεωρούν ότι ο Σταθμός θα αποτελέσει ένα πνευματικό φυτώριο, στο οποίο τα παιδιά μας θα διαπαιδαγωγούνται με τις αρχές της σύγχρονης Παιδαγωγικής Επιστήμης, αλλά παράλληλα θα διαποτίζονται με τα νάματα της Ορθοδοξίας μας. Παράλληλα θα παρέχεται και στους γονείς παιδαγωγική συμβουλευτική στήριξη από τη Σχολή Γονέων.
Οι αιτήσεις εγγραφής έχουν ήδη αρχίσει.
Πληροφορίες:
·         Στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (τηλ. 22860 25920 εσωτ. 4, 10:00-13:00)
·         Στον Εφημέριο του ΚΑρτεράδου και Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος π. Χριστοφόρο Καραμολέγκο (τηλ. 6948898472, 10:00-13:00)
·         Στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: κ.κ Αλεξανδρόπουλο Δημήτριο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Καρτεράδου, Νομικό Σπυρίδωνα και Εμμανουήλ Ορφανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου