Νεότητα Θήρας

Ιστολόγιο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού & Νήσων

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΊΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ

 «Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20/12/2015, ο “Μαραθώνιος Αγάπης” για τη στήριξη των αστέγων στην Αθήνα, μια πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού και Νήσων, μέσω του Ιδρύματος Νεότητας, που υποστηρίχθηκε και αγκαλιάστηκε από τον Δήμο Θήρας.

Από τις 15 έως και τις 20 Δεκεμβρίου πολλοί κάτοικοι της Σαντορίνης γέμισαν το μεγάλο το φορτηγό που βρισκόταν στο προαύλιο του ΔΑΠΠΟΣ ειδικά για αυτό το σκοπό, με τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες, ζυμαρικά, όσπρια κλπ.) καθώς και με κλινοσκεπάσματα. Το φορτηγό της αγάπης θα μεταφερθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών για να διατεθεί στις δομές και στις δράσεις υπέρ των Αστέγων της πόλης των Αθηνών.

Όσοι πρόσφεραν στο φορτηγό της αγάπης πήραν και δελτίο συμμετοχής (περίπου 400 δελτία) για τον συμβολικό αγώνα δρόμου που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 17:00 από την Τράπεζα Πειραιώς, στην ευθεία Πύργου-Φηρών και κατέληξε στην πλατεία των Φηρών, όπου πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση, με την φιλαρμονική του Δήμου να παίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου