Νεότητα Θήρας

Ιστολόγιο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού & Νήσων

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Δελτίο τύπου του Γραφείου Νεότητος για την επιτυχή ολοκλήρωση των φετινών κατασκηνώσεων της Ι. Μητροπόλεως

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ & ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
Σαντορίνη 17/7/2013 
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2013

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι κατασκηνωτικές δραστηριότητες για παιδιά, νέους και νέες που οργάνωσε σε τρεις περιόδους το γραφείο νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας  Αμοργού και Νήσων από 24 Ιουνίου μέχρι 15 Ιουλίου 2013.

 Στις κατασκηνώσεις φιλοξενηθήκαν 91 παιδιά σε ένα κατάλληλο και αγιασμένο χώρο,  κάτω από την προστασία της Παναγίας της Καλαμιώτισσας, στην Ανάφη.  

Από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου αναμφίβολα το επίκεντρο της νεότητας της Μητροπόλεως χτυπούσε στην όμορφη Ανάφη.  Βιώνοντας το πνεύμα μιας ορθόδοξης εκκλησιαστικής κατασκηνώσεως με πρότυπα μιμήσεως το Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους μας τα παιδιά γνώρισαν παράλληλα νέους φίλους, είχαν τις καλύτερες προϋποθέσεις να ωφεληθούν από την κοινωνικοποίηση τους αυτή, να ωριμάσουν από τον οικογενειακό αυτό απογαλακτισμό. 

Κέφι, χαρά ζωντάνια ενθουσιασμός αυθορμητισμός… κάθε μέρα νέες ευκαιρίες προσέγγισης με αξίες και πρότυπα σταθερά μέσα σε πνεύμα αγάπης . 

Με μήνυμα της κατασκήνωσης το «Ακολούθει μοι» που βίωσαν οι Άγιοι απόστολοι καλούνται τα παιδιά να ακολουθήσουν το θέλημα του Θεού στη ζωή τους. 

Εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες  και υποσχέσεις που θα αντέξουν μια ολόκληρη χρονιά μέχρι να ξανασμίξουν στις κατασκηνώσεις του 2014!!!    

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Ακολουθούν φωτογραφίες από το blog  http://neotitathiras.blogspot.gr/  του γραφείου νεότητας Θήρας  από τις φετινές κατασκηνωτικές περιόδους  : 

http://neotitathiras.blogspot.gr/2013/06/blog-post_27.html

http://neotitathiras.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5.html
http://neotitathiras.blogspot.gr/2013/07/blog-post_11.html

Φωτογραφίες από την τελετή λήξης στα αγόρια του δημοτικού:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου