Νεότητα Θήρας

Ιστολόγιο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού & Νήσων

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών γυμνασίου ... και Έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου με αγόρια του δημοτικού.

25 αγόρια γυμνασίου γιόρτασαν με μια ιδιαίτερη γιορτή την κατασκηνωτική τους εμπειρία στην Ανάφη στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού και Νήσων. Με χορό τραγούδι, γύρω από την φωτιά στο προαύλιο της Ιεράς Μονής της Παναγίας της Καλαμιώτισσας ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Νέοι φίλοι συνδέθηκαν και ο αποχωρισμός ήταν χαρούμενος αλλά και λίγο.... "στενάχωρος". Το μήνυμα της κατασκηνώσεως το "Ακολούθει μοι" αντηχεί και θα αντηχεί για πολύ καιρό , ίσως και για πάντα,  μέσα στις καρδιές των παιδιών. 

Και πριν καλά καλά σβήσουν οι ομιλίες, οι συζητήσεις, τα γέλια των παιδιών αυτών από την αυλή του μοναστηριού, κάποια άλλα την γέμισαν αμέσως. 30 παιδιά δημοτικού ξεκίνησαν την κατασκήνωσή τους, οι ομάδες των "πρωτόκλητων", των "πρωτοκορυφαίων", των "ευαγγελιστών" και των "θεολόγων" εγκαταστάθηκαν στα δωμάτιά τους και η κατασκήνωση ξανάρχισε από την αρχή.... και με λήξη το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλιου. 
Ακολουθούν φωτογραφίες και από τις δύο κατασκηνωτικές περιόδους ...    

A. Αναβαίνοντας στο πάνω μοναστήρι...  Πρωινή οδοιπορία , εμπειρίες αξέχαστες. Β. Από το μοναστήρι στην κορυφή με θέα το Αιγαίο.Γ. Υποστολή της Ελληνικής σημαίας. Μια μέρα φτάνει στο τέλος της.
Ε. Από το βραδινό θεατρικό... ΣΤ. εορτή λήξης


Ζ. Από δραστηριότητες στην θάλασσα,στο χωριό και στην ΜονήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου