Νεότητα Θήρας

Ιστολόγιο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού & Νήσων

Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Τουρνουά ποδοσφαίρου κατηχητικών συντροφιών Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας

Με επιτυχία έληξε σήμερα το Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας στο παιδότοπο Playland στη Μεσσαριά. Νικητές ανεδείχθηκαν τόσο στο κατώτερο όσο και στο μέσο, οι δύο ομάδες της Μεσσαριάς. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των δύο τελικών που διεξήχθησαν σήμερα είναι: (Κατώτερο) Μεσσαριά- Πύργος: 5-4 και (Μέσο) Μεσσαριά- Ακρωτήρι: 6-1. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους κατηχητές της Μεσαριάς!

 ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΣΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

ΚΑΤΩΤΕΡΟ

1) Μεσσαριά
2) Πύργος  
3) Καρτεράδος
4) Κοντοχώρι
5) Βουρβούλος
6) Μεγαλοχώρι

ΜΕΣΟ

1) Μεσσαριά
2) Ακρωτήρι
3) Καρτεράδος
4) Κοντοχώρι
5) Μεγαλοχώρι
6) Καμάρι
7) Φηροστεφάνι
8) Εμπορείο

Πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες που συμμετείχαν!!  Ωστόσο, πολλά συγχαρητήρια αξιζουν στους συνεργάτες κατηχητές που έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά όλων των κατηχητικών να χαρούν το πνεύμα της ενότητας που πρέπει να χαρακτηρίζει τις αθλητικές μας δραστηριότητες αφού όλοι μας έχουμε ένα κοινό στόχο, την αγκαλιά του Χριστού... Χάρηκα πολύ που είδα στο βλέμμα όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν, είτε νίκησαν, είτε έχασαν, την χαρά του ευ αγωνίζεσθαι και την ικανοποίηση ότι έδωσαν ό,τι καλύτερο. Και του χρόνου...

Πολλές ευχαριστίες στον υπεύθυνο του Playland Μεσσαριάς κ. Παρασκευά Ξαγοράρη για την δωρεάν διάθεση των χώρων του παιδότοπου για την πραγματοποίηση του  Τουρνουά.

Eυχαριστούμε θερμά τον Γενικό Ιατρό κ. Τσιτλακίδη για την προσφορά ιατρικών υπηρεσιών στην διάρκεια του τουρνουά.

π. Τ.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον συγκλονιστικό αγώνα Μεσαριάς- Πύργου:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου